angående valpar & kullar

Jag hade en flik som hette just "Valpar & kullar" som jag gång på gång redigerade och till sist raderade. Detta pågick hela tiden och tillslut kände jag att det inte kommer leda någon vart, utan jag fick helt enkelt ta bort den fliken helt om jag någonsin vill få hemsidan publicerad. Jag har haft några idéer om hur jag ska ha just "valpar och kullar" men ingenting som blivit bra, och jag har därför valt att inte publicerat det.

En av mina idéer var dock så som det nu kommer att bli - vilket är nyhetspanelen som syns på förstasidan. Där kommer det alltså komma upp länkar i form av en rubrik jag väljer att skriva - och när man trycker på den så kommer man direkt in till ett inlägg och kan där läsa mer. Lite som en mix av en tidning och en blogg.  Jag antar att ni förstår grejen om ni är här inne och läser, eftersom detta är en nyhetsrubrik i nyhetspanelen? Just nu finns det bara tre "nyheter" att läsa, men det beror såklart på att jag inte publicerat mer. Alla nyheter kommer att synas där så det kommer alltid att vara enkelt att hitta och läsa det senaste.

Etiketter: nyheter valpar