hemsidan kommer att uppdateras 

Hemsidan har stått orörd mer eller mindre sedan den publicerades, vilket bloggen också har gjort. I början va detta ett medvetet val men sedan har det vart väldigt mycket som hänt runt omkring Doguehills som gjort att jag valt att prioritera bort hemsidan och bloggen, och istället använda mig av Facebook och Instagram. Nu har även min dator fått virus vilket har lett till att alla mina 10 000 bilder (bokstavligt talat 10 000 bilder) inte längre finns kvar, och vid återställningen av datorn försvann någonting som gjorde att jag inte kunde starta upp datorn över huvudtaget, så just nu har jag inte ens tillgång till en dator och inte haft på ett tag. Min mobil jag beställde hem kom dessutom hemlevererad trasig (!?) och det va en historia för sig innan jag fick hem den igen. 

Att uppdatera hemsidan via mobilen är mer eller mindre omöjligt då bara detta inlägg här är ett helvete rent ut sagt att skriva, och att få över foton från kameran till mobilen är inte heller enkelt då det inte funkar att lägga över på en annan dator och skicka via tex en facebook eller instagram-chatt då kvalitén blir helt förstörd. Hur barnsligt det än kan låta så blir bilderna helt enkelt förstörda, och att skicka bilderna vis mejl är ett heldags jobb, testade att skicka via one-drive men inte ens de ville funka. Så just nu är inte tekniken på min sida, men så snart min dator är hemma igen så kommer hemsidan byggas om lite, så håll utkik!
Etiketter: nyheter doguehills