VÅRA   HUNDAR
"Ett hem utan en Dogue de bordeaux är bara ett vanligt hus" - och det är så sant. Det är högljudda snarkningar när dom ligger och sover, men har man haft en snarkande Dogue de bordeaux en gång, så kommer man inte kunna sova utan deras snarkande igen. Det är byte av vatten i deras vattenskålar flera gånger om dagen i och med allt dregel - men det sker av ren rutin. Hos oss är det A och O att våran flock går ihop och att alla hundarna kommer överens - eftersom att alla hundarna bor tillsammans med oss inne i huset & är våra familjemedlemmar.

ANGÅENDE VÅRA VALPAR OCH KULLAR - Vi kommer inte att lägga ut planerade parningar eller kullar här på hemsidan, men däremot så publicerar vi alltid på våran Facebook-sida när vi har fått valpar. Undrar du om vi har en planerad kull på gång, är du intresserad av en valp eller har du några andra frågor eller funderingar - kontakta oss! 

MER BILDER
Här under kan du gå in på varje hund som finns hos oss på Doguehills om du vill se mer bilder på var och en av dom. Bilderna kommer att uppdateras allt eftersom vi får bra foton på dom fyrbenta, eftersom kameran ofta är med och man passar på att fota dom vid varje tillfälle. Vill du se foton på någon speciell hund, eller se mer bilder så kontakta oss - så fixar vi det!

 ⚜              ⚜              ⚜              ⚜              ⚜