I n s t a g r a m             F a c e b o o k              B l o g g e n            M a i l

gamla doguehills.

Doguehills kennel har funnits sedan 90-talet och startades av Kalle Bengtsson, som redan 1999 köpte sin första dogue. Sedan dess har han arbetat hårt med kenneln - han har ställt ut hundar med fina resultat och åkt land och rike runt för att få fram friska & vackra hundar. Han har även suttit med i avelsråd och klubbar med anknytning till rasen. Av privata anledningar har Kalle varit mindre aktiv med uppfödningen och nu fungerar han mest som rådgivare och delar med sig av sin kunskap och kontakter.
 

Dessa bilder är INTE tagna av mig, däremot
är bilderna från Doguehills fd hemsida vilket
betyder att jag har tillstånd att använda dom.

nya doguehills.

DSC_6474

Lotta Johansson började samarbeta med Kalle och Doguehills 2012. 

Lotta Johansson bor på en gård några mil i från Vänersborg tillsammans med sin man Mikael, där man kan hitta både hästar, hundar och katter. På denna gården finns nu hela Doguehills verksamhet, vilket betyder att allting som har med hundar, valpar, kullar och avel nu sker via Lotta. 

Kalle kommer ju alltid vara med på att hörn, men som det står i texten ovanför så är han inte så aktiv längre. Men han besitter massvis med kunskap & erfarenheter som är till en stor hjälp, och dessutom har vi ytterligare en ny person med på ett hörn, Cici. Spännande va?
 

Doguehills jobbar fortfarande, som Kalle gjort från start, med att få fram så friska och fina hundar som möjligt. Hundarna kommer alltid komma i första hand, för hur man än vrider och vänder på det, så är hundarnas mående det absolut viktigaste av allt. 

besöka oss?

Har du funderat på att skaffa en Dogue de bordeaux, är du nyfiken på rasen, eller helt enkelt bara sugen på lite dregel-mys? Då är du hjärtligt välkommen till oss på besök. Vi brukar rekommendera våra gäster att ta på sig kläder som dom inte är rädda om, våra fyrbenta vänner är nämligen väldigt sociala och kärleksfulla. Speciellt när det kommer en utomstående människa som ger dom uppmärksamhet och kärlek. Kontakta oss för bestämma en dag som passar både dig och oss!